Telefon +36.30.9720705

Beköszöntött az Ősz!

Pin It

Visszavonhatatlanul is itt az ősz, és ezáltal jobban beindulnak a fitness termek is. Vissza térnek a nyáron eltűnt vendégek, a „meleg miatt”, a „nyaralás miatt”, „vigyázni kell a gyerekre”, sorolhatnám még, de inkább örömmel tölt el, hogy végre újra láthatlak benneteket, és újra edzhetünk együtt, „készíthetjük a testünket”, épp most a Karácsonyi szezonra. :-)

rsz 21764345 10155593303757822 849163482 oÖrömmel tölt el, hogy mindig rám találtok, illetve a Nita Centerre! Hiszen van sok-sok terem, sok-sok edző, de mindig nagy öröm számomra, számunkra, amikor vissza jöttök egy-egy TRX, Köredzés, Hot Iron, Sparrowbag edzésre, na és persze a Dance stepről nem is beszélve.

Akik pedig még nem ismerik a kis termünket, és a Nita Centert, azoknak készítettem egy szösszenetnyi kis boldogság videót egy TRX óránkról, kukkantsatok bele, csak egy kis bemelegítés, de mint láthatjátok nincs olyan, hogy „túl öreg vagyok”, bármely korosztály jöhet hozzánk edzeni, mind Hölgyek, és mind Urak egyaránt! Nincs olyan, hogy „én ezt nem tudom megcsinálni”, mert Mariann, és Anita segítenek, bármilyen fittségi szinten el lehet kezdeni az edzéseinket. A haladóknak pedig mindig van egy-egy extra nehezítés a tarsolyunkban! ;-) Nincs olyan, hogy „nekem nincs drága edző ruhám”, mert bármiben jöhetsz, amiben jól érzed magad! Egy feltétel van csak, a tiszta talpú edző cipő, amellyel nem voltál utcán, még a kocsi ajtótól sem a bejárati ajtóig. A terem cipő, az terem cipő! Nincs olyan, hogy „mindenki engem néz”, mivel kicsi terem vagyunk, kis csoportos edzések vannak, családias a légkör. Végül pedig főleg nincs olyan, hogy „de én egyedül vagyok, nincs kivel elmenni”, mert nagyon jó csapat vagyunk, nagyon jó a társaság, a hangulat, jók az edzések, és hidd el, nem leszel egyedül! Csak el kell jönnöd, és ki kell próbálnod! ;-)

Ehhez bátorítás képpen nézd meg a cikkekben lévő videóinkat is:
A TRX edzésről
Miért is válaszd a TRX edzést?
TRX – új út az edzésben
Köredzés
Amit jó tudni a Hot Ironról
TRX Rip Training
TRX Rip – Küzdelem a végsőkig
Sparrowbag (cikk, csak olvasni való)
Dance step (cikk, csak olvasni való)

Remélem kedvet kaptál hozzá, mert mi várunk nagy nagy szeretettel az edzéseinkre, akár a TRX –et választod, akár a Köredzést, a Sparrowbaget, a súlyzós Hot Iron edzéseket, vagy a táncos Dance step órákat, és mi segítünk, hogy fejlődj, és jobban érezd magad a bőrödben. Csak indulj el az úton, az utadon, és mi melletted leszünk, és segítünk.
Nézz be hozzánk! Órarendünkért katt ide: Nita Center órarendje. Első óránk ingyenes, ha még nem voltál a Nita Centerben, de bejelentkezni kötelező, hogy biztosítani tudjuk a helyedet az edzésen.

Szóval ne legyen több kifogás, a változás kulcsa Benned van, lépj a tettek mezejére, és mi segítünk Neked! Várunk nagy szeretettel! Addig is mi küldjük Neked a szíveket! "I love it!" Nézz bele a kis boldogság videónkba, utána pedig gyere edzeni! ;-)


NHC csapata

 

Pin It