Telefon +36.30.9720705

Legyél az első az életedben!

Pin It

Elkezdődött az új év, és ilyenkor igyekszünk bele vágni valami új dologba, kipróbálni valamit, amit még nem próbáltunk, esetleg elővesszük az újévi fogadalmainkat, és lázasan keresgélünk az interneten, hogy hogyan is váltsunk életmódot.

Így január elején rengeteg cikk születik az életmódváltással kapcsolatban, és csak a fejünket kapkodjuk, hogy melyiket is válasszam, melyiket kövessem? Aztán szépen lassan elveszünk az életmódváltás útvesztőjében, hiszen ahány cikk, annyi féle…
Mi azt mondjuk, hogy ülj le egy picit, csendesedj el, és gondold végig, hogy mi is az, amit igazán szeretnél, amire vágysz, és készítsd terveket 2018-ra. Szánj rá időt, hogy összeírd magadnak egy kis füzetbe a terveidet és vágyaidat a következő évre, és tedd egy olyan helyre, hogy minden nap szem előtt legyen. Dolgozd ki a lépéseket, melyek szükségesek a cél eléréséhez. Vedd számon azt is, hogy mi az, ami a tavalyi évben nem működött? Tedd fel magadnak a kérdést: Meddig tömöm magam rossz kajákkal? Meddig hanyagolom a testedzést? Mi az, amin tudok változtatni?
Az életmódváltás nem könnyű, éppen ezért tervezd meg, dolgozz ki magadnak célokat, hogy ne térhess le az útról. Merj nagyot álmodni, hiszen bármit elérhetsz, ha hiszel magadban, keményen dolgozol, és kis lépésekben haladsz előre kitartóan a célod felé.
Válaszd 2018-ban a boldogságot! Szeresd magad annyira, hogy elindulsz végre az úton, hogy megváltozzon az életed! Mi ehhez nyújtunk segítséget, hiszen „Ép testben ép lélek”. Ahhoz hogy jó formát érhess el, törődnöd kell magaddal, törődnöd kell a testeddel! Ne hanyagold magad, a tested, legyél az első az életedben, hiszen minden belőled indul ki! Ha boldog vagy bent, önmagaddal, az kisugárzik, főleg ha a külső formával, a testeddel is meg vagy elégedve!

Nézz be a NitaCenter edzéseibe a videókon keresztül, és gyere formáljuk együtt a tested, lelked!
NitaCenter újVideóink:
Miért is válaszd a TRX edzést?
A TRX edzésről
Köredzés
Amit jó tudni a Hot Ironról
TRX Rip Training
TRX Rip – Küzdelem a végsőkig
Sparrowbag (olvasni való)

Valamint nézd meg a karácsonyi szeretetbomba videónkat, csupa mosolyokkal teli, szívvel – lélekkel edző vendégeinket, és ha Te is szeretnél a kis közösségünkhöz csatlakozni, várunk nagy-nagy szeretettel! Órarendünket itt találod, az edzéseinkre be kell jelentkezni, mivel pici terem vagyunk, így egyszerre egy edzésen max. 8-10 fővel tudunk foglalkozni, hogy mindenkire jusson idő, energia, figyelem. Indulj el az utadon, válaszd a boldogságod!

Szívvel, lélekkel, szeretettel:
NHC csapata

Pin It