Telefon +36.30.9720705

Mikulás napi adománygyűjtés kutyusok és cicusok számára

Pin It

Mint minden évben, most is gyűjtünk az „Együtt az állatokért” Állatvédő Egyesület javára (Debrecen), hogy újfent támogassuk a nehéz sorsú állatokat.

kutyi3

Idén Mikulás napi adománygyűjtést szerveztünk 2018. december 6-ára, mely napon TRX, Sparrowbag, TRX Köredzés, Hot Iron edzések lesznek, melyre a belépő most nem a bérlet lesz, hanem minimum 1.200,- Ft értékben kutya-, illetve macska konzerv, vagy száraz táp. Ha nem tudsz eljönni az edzésekre, de szeretnél csatlakozni a gyűjtéshez, akkor december 8-ig megteheted, a hét bármely napján hozhatsz be állateledelt, mi összegyűjtjük, és elvisszük a menhelynek.

rsz img 9288Aki pedig szeretne csatlakozni hozzánk, és jönne velünk kutyusokat sétáltatni, várjuk nagy-nagy szeretettel december 8-án reggel 9-kor a Nita Health Centerben, ahol először is felpakoljuk az adományokat, majd elindulunk vele a menhelyre. Mivel a menhelyen délben ebéd idő van, így délig van lehetőségünk kutyusokat sétáltatni, ami egy-egy nagyobb testű kutyánál felér egy TRX edzéssel is! ?
Várunk minden segíteni vágyót, és előre is hálásan köszönjük!

Az órákra előre be kell jelentkezni, mivel egy-egy órára 8-10 főnél több vendéget nem tudunk fogadni! Az órarendet itt találjátok: Mikulás napi edzések.

Végül pedig jöjjön egy kis meglepetés, decemberi ösztönzés képpen, hogy jól induljon az újév is! ? Akik decemberben bérletet vesznek a NitaCenter edzéseire, azok között kisorsolunk 2019. január 2-án 3 db bérletet a következő hónapra. Decemberben a bérletvásárlósok neve mellé felkerül, hogy hány alkalmas bérletet vásárolt, így ha januárban kihúzzuk a szerencsés nyertest, akkor a következő bérletét ajándékba kapja, mely ugyan olyan lesz, amit decemberben is vásárolt. További részletek a teremben. ?

Addig is Szeretettel teli időszakot kívánunk!

Megosztásokat pedig megköszönjük!

Pin It