Telefon +36.30.9720705

Hogyan találtam rád ANITA, és a TRX -re

Pin It

Kellett egy nagy elhatározás! Már egy éve, hogy elkezdtem, és pontosan emlékszem, hogyan indultam neki ennek a nagy elhatározásnak:

Alakom még két gyerek után, úgy-ahogy szépen visszaformálódott, de a harmadig gyerek valahogy maradandó nyomot hagyott rajtam, hisz a testem már nem fiatal. És akkor jött az alkalom: munkába hívtak, és eldöntöttem a fizetésen egy részét arra fogom költeni, hogy edzeni járok.

rsz betti 1Elkezdődött a keresgélés. Mindenképpen a lakhelyem közekében, mert nem akartam felesleges időt tölteni az utazgatással. Korábban jártam ugyan Alizetics tornára, de tudtam annál most erősebbre van szükségem. Már régebben kiszúrtam, a nagy Nita Health Center feliratot az óvodával szemben. Bújtam a netet, mi is az a trx köredzés, rengeteg videót, hozzászólást, véleményt olvastam, csupa pozitívakat. Közben a családban is beszélgettünk terveimről, és kiderült sógorom személyesen is ismeri Anitát, munkakapcsolatból. Kért is egy időpontot számomra. Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz az első óra, de hogy már a bemelegítésnél remegett a lábam?! Mi lesz az edzés végén? Közben mindenki nagyon kedves volt. Jó hangulatban telt el a „kínzás”, külön figyelmet kaptam, mivel sosem használtam ezeket az eszközöket. Fáradtan, remegő kézzel, lábbal de boldogan értem haza, mert tudtam: ez az amit kerestem. De aki ismer, tudja olyan vagyok, hogy egy közül nem tudok választani. Bejelentkeztem hát egy másik trx edzésre, de ott feleennyire sem volt vidám a hangulat, nem figyelte senki, jól végzem-e a feladatokat. Aztán kipróbáltam egy hulla-hopp karikás edzést, de annyira összetörte a derekam, és a kezem, hogy oda nem akartam többet menni. Az edző folyamatosan trécselt, ez sem volt számomra szimpatikus. Szóval vettem egy ötalkalmas bérletet a Nita Centerbe, hogy megnézzem, hogy viszonyul a testem a rendszeres kemény edzéshez. Tapostam Anitánál a köredzéseket, Mariannál a zsákos edzéseket, megismertem még több embert és rájöttem, itt mindenki nagyon jó fej. Nemcsak fogyni, formálódni, izmosodni járok ide, hanem mert az edzés egy kikapcsolódás: feltölt energiával, nemcsak fizikailag, mentálisan is. Minden korosztálynak tudnám ajánlani, és nem kell tartani attól, hogy egyedül vágsz bele, mert itt akármelyik órára mentem, mind családias volt.

A következő célom Anitánál a hot-iron kipróbálása, tovább fokozva az erőnlétemet.

Varga Bernadett

Pin It