Telefon +36.30.9720705

Megérkezett a második videónk is!

Pin It

Végre megérkezett, és elérhető a várva várt második videó is, mely szintén egy NitaCenter óráról készült, és szintén a nagyon tehetséges Suri Andrea készítette, aki a TV2-nél dolgozott.

rsz 220150426 191132 1 1 trxAndi egy Funkcionális köredzést örökített meg, melyben TRX-et, TRX Rip-et, és egyéb más eszközöket is használunk. A videókban nem csak az edzést láthatod, hanem azt is, hogy egy-egy vendégünk miért is szeret ide járni a NitaCenterbe. Saját szavaikkal, saját élményeiket mondták el, hogy kinek-kinek miért olyan kedves a mi kis termünk. Mi pedig nagyon örültünk a pozitív visszajelzéseknek, és nagyon köszönjük!

Ha lemaradtál az első videóról, és szeretnéd megnézni, azt ide kattintva tekintheted meg: A várva várt első videó egy NitaCenter óráról!

A nyár folyamán látható lesz egy-egy Hot Iron, és Gymstick óra is. De ezzel még nem állunk meg, a többi legyen meglepetés. ;-) Az biztos, hogy nem fogunk tétlenkedni Andival! Most viszont fogadjátok Tőle nagy-nagy szeretettel a következő videónkat is! Ha pedig kedvet kaptál kipróbálni ezt az edzést, keress egy számodra megfelelő időpontot az órarendünkben! Ne habozz, jelentkezz be most!


 

Pin It