Telefon +36.30.9720705

Legyél az első az életedben!

Elkezdődött az új év, és ilyenkor igyekszünk bele vágni valami új dologba, kipróbálni valamit, amit még nem próbáltunk, esetleg elővesszük az újévi fogadalmainkat, és lázasan keresgélünk az interneten, hogy hogyan is váltsunk életmódot.

Áldott, szeretettel teli ünnepeket kíván a Nita Health Center!

Fogadjátok szeretettel ezt a csodálatos Karácsonyi videót, melyet mi készítettünk a Ti szeretetetekből, mosolyaitokból, energiáitokból, mert nekünk vannak a legcsodálatosabb vendégeink! Csodálatosak vagytok, és reméljük a videó egy ici-picit visszatükrözi ezt Nektek. Mert mi nagyon örülünk, hogy hozzánk jártok edzeni, mert csupaszív emberek vagytok! Imádunk benneteket!

Eredmény hirdetés!

Lezárult a héten a „30 nap cukor nélkül” kihívás, melyen nagy örömünkre nagyon sokan vettetek részt. Köszönjük hogy oda tettétek magatokat, komolyan vettétek, és kitartottatok. Így természetesen a várva várt eredmény nem maradt el.

Ajándékozz fittséget!

Itt a Karácsony a finomabbnál finomabb ünnepi menükkel, nagymama ebédjével, anyukánk csodálatos főztjével, mézeskaláccsal, bejglikkel, szaloncukrokkal, és sorolhatnám még, ugye? :-)

Együtt az állatokért TRX edzés!

Újabb gyűjtést szervezünk az „Együtt az állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület (Debrecen) javára, hogy újfent támogassuk a nehéz sorsú állatokat.

Beköszöntött az Ősz!

Visszavonhatatlanul is itt az ősz, és ezáltal jobban beindulnak a fitness termek is. Vissza térnek a nyáron eltűnt vendégek, a „meleg miatt”, a „nyaralás miatt”, „vigyázni kell a gyerekre”, sorolhatnám még, de inkább örömmel tölt el, hogy végre újra láthatlak benneteket, és újra edzhetünk együtt, „készíthetjük a testünket”, épp most a Karácsonyi szezonra. :-)