Telefon +36.30.9720705

Gondoltunk Rátok

lila gombA Leukémiás Gyermekekért Alapítványnak mi is készítettünk pár fotót a lila gömbbel, igaz nem karácsonyfa mellett, hanem edzés közben, és edzés után. Lelkes TRX csapatok álltak össze egy-egy fotó erejéig, hogy Szenteste elküldhessük azoknak a gyermekeknek, akik korházban töltik a Karácsonyt.

Küldjük nagy-nagy szeretettel, reméljük kicsit hozzá tudtunk járulni ahhoz, hogy Karácsonykor ne érezzék magukat egyedül.

A fotókért katt ide: Gondoltunk Rátok

Áldott Békés Ünnepeket kíván a Nita Health Center

Kifogás…

 

      Ugye ismerős? Amikor el kellene kezdenünk edzeni… Ha az edzést illetően eddig mindig csak az ígéretekig jutottunk, akkor egyszer el kellene gondolkodni rajta, hogy valójában mi az, ami visszatart bennünket? Ugye te is éltél már valamelyik kifogás egyikével edzés helyett, hogy mentségül szolgáljon a zsírpárnáidra, és a lustaságodra:

BUÉK 2015!

Megvalósult álmokban gazdag, Boldog új évet kívánunk minden elszánt, edzésre éhező vendégünknek! Legyen a 2015-ös év is legalább ilyen energiával, kitartással, hittel, erővel, lelkesedéssel teli, mint amilyen a mostani volt!

Boldog ünnepeket!

Áldott szeretetteljes ünnepeket! Megvalósult álmokban, és sok-sok edzésben gazdag Boldog új évet kíván Nektek a NitaCenter!

Szívvel, lélekkel, szeretettel…

Köszönöm nektek, hogy még péntek este is ilyen sokan edzettetek a NitaCenter óráin! A hét utolsó napján is energiával telve vetettétek bele magatokat az edzésbe. Köszönöm a heti sok-sok teltházas órát, a belénk vetett bizalmat, a lelkesedéseteket, az energiátokat, a munkát, na és persze a kemény edzéseken is megcsillanó mosolyokat!