Telefon +36.30.9720705

Boldog ünnepeket!

Áldott szeretetteljes ünnepeket! Megvalósult álmokban, és sok-sok edzésben gazdag Boldog új évet kíván Nektek a NitaCenter!

Kifogás…

 

      Ugye ismerős? Amikor el kellene kezdenünk edzeni… Ha az edzést illetően eddig mindig csak az ígéretekig jutottunk, akkor egyszer el kellene gondolkodni rajta, hogy valójában mi az, ami visszatart bennünket? Ugye te is éltél már valamelyik kifogás egyikével edzés helyett, hogy mentségül szolgáljon a zsírpárnáidra, és a lustaságodra:

NitaCenter a hírekben!

 

Mint sokan tudjátok, lelkes kis csapatunk képviselte a NitaCentert egy versenyen. Nagyon szépen köszönjük a bíztatást, a bátorítást, a támogatást! Történetünk elolvashatjátok a mai Naplóban.

imagesRemélem kíváncsian várjátok a cikket, mely Boros Norbert újságíró álltal született. Aki szeretné elolvasni siessen, és vegyen egy Naplót, míg van belőle!

Utána pedig irány edzeni, mert a sport megszépíti a napot!

 

 

Szívvel, lélekkel, szeretettel…

Köszönöm nektek, hogy még péntek este is ilyen sokan edzettetek a NitaCenter óráin! A hét utolsó napján is energiával telve vetettétek bele magatokat az edzésbe. Köszönöm a heti sok-sok teltházas órát, a belénk vetett bizalmat, a lelkesedéseteket, az energiátokat, a munkát, na és persze a kemény edzéseken is megcsillanó mosolyokat!