Telefon +36.30.9720705

NitaCenter a hírekben!

 

Mint sokan tudjátok, lelkes kis csapatunk képviselte a NitaCentert egy versenyen. Nagyon szépen köszönjük a bíztatást, a bátorítást, a támogatást! Történetünk elolvashatjátok a mai Naplóban.

imagesRemélem kíváncsian várjátok a cikket, mely Boros Norbert újságíró álltal született. Aki szeretné elolvasni siessen, és vegyen egy Naplót, míg van belőle!

Utána pedig irány edzeni, mert a sport megszépíti a napot!

 

 

60 évesen a TRX edzésen!

 

Marika

 

Túl hideg van? Vagy túl meleg? Későn van edzés? Vagy korán? Túl fáradt vagy? Soroljam még? Kifogásod van? Na akkor gondold át még egyszer! A kifogás nem létezik, csak gyenge akarat!
Szedd össze magad, és irány edzeni a NitaCenterbe! Ráadásul most ezt ingyen megteheted! Várnak a TRX hevederek! Válogass az órák közül, és jelentkezz be!

Ui.: Marika sem túl öreg! Ő fitt, és energikus nagymama!

És te?

 

Nyitás!

 

open1Ígértem hétvégén, hogy kiírom a várva várt időpontot! Nos, holnaptól, azaz 2014. január 22-től szerdától lehet jönni edzeni a megújult NitaCenterbe!

Immár nem csak Hot Iron órákra, hanem a majd egy hónapig nélkülözött nagy kedvencek: TRX, és TRX Rip edzésekre is lehet jelentkezni! Mielőtt jössz, nézd meg az új órarendet! Valamint ne felejts el bejelentkezni!

Szeretettel várom minden kedves régi és új vendégemet edzeni!