Telefon +36.30.9720705

Visszaszámlálás indul!

 

Kedves vendégeink! Hamarosan nyitunk, ugyanis még hétvégén is dolgoznak a NitaCenter termén, hogy jövő héten tudjunk nyitni. Visszaszámlálás indul!

Te vajon rajta vagy? --- Íme megmutatjuk hogyan feszítettétek a TRX hevedert 2013-ban

Sziasztok! Bemutató videónk a 2013-as esztendő nagy slágerével, a TRX eszközökkel végzett edzésekről szól.
Ugye emlékeztek, hogy Nita míg ti szenvedtetek és sok felesleges zsírtól szabadultatok meg, jóízűen járkált kezében a telefonnal és rögzítette a mozdulatokat.
Kinek hogy sikerült elsajátítani a TRX fog(y)ásokat, hiszen azért szakképzett TRX edző - TRX tréner instrukciójának hiányában komoly sérüléseket is lehet szerezni.
 
Éppen ezért kell a NitaCenterben edzeni mert csak itt kapsz szakértő TRX edzőt aki tényleg odafigyel és a maximumot hozza ki belőled. 
 
Gyere válts bérletet most, és a 2014-es edzések videóján szerepelhetsz majd! Így bárki bármit mond megmutathatod, hogy te mindent megtettél azért, hogy erős, izmos, szép alakod legyen.

NitaCenter Update! - jó hírünk van

Testem lelkem kívánja a mozgást! Nem tudtam nyugodni, hogy nektek ne tudjam biztosítani a karácsonyi készülődésben és sütés-főzés (kóstolgatás) közbeni feszültségmentesítő NitaCenter "adagot". Íme a jó hír, csak olvass tovább.

Akinek jól indult az újév!

 

Elteltek az ünnepek, koccintottunk az újévre, és az ünnepi menük után, szépen lassan vissza kell rázódnunk a dolgos hétköznapokba, és az edzésekbe is. Kezdhetjük ledolgozni az ünnepek alatt felszedett plusz kilókat.

Itt az ideje, hogy próbára tegyük az állóképességed!

 

Tudtuk, hogy eljön ez az idő is. A NitaCenter kinőtte a termet és sokak kérésének is eleget téve bővíteni fogjuk. Ebből az következik, hogy ebben az évben (az átalakítások előtt) utoljára vasárnap (ma) találkozhatunk a teremben. Eredetileg 2014 februárra tervezett átalakítás és bővítés nem várathat magára.