Telefon +36.30.9720705

Májusfát állítottunk

Nita FitMajális

Ma 7-kor indult az első májusi nap a Nita Centerben. A csapat gyülekezett, majd májusfát állítottunk. Akár így is lehetett volna, de mi kőkemény edzésekkel indítottuk ezt a szép napot. Ahogy egy kedves vendégünk mondta: „Az izmok nem pihennek!”

... igen, megszületett a várva várt eredmény...


Jó hír, hogy Nita - VideoCentere ma az első videót publikálja a neten. Nézzétek a Facebook idővonalunkat mert ott meg fog jelenni.
Mert igen, megszületett a várva várt eredmény. Ha szavaztál a te akaratod is benne van, ha nem akkor pedig érdemes megnézni mi lett az eredmény. 
Ugye tudod, hogy minden héten lesz egy videó. Az hogy mi legyen benne minden esetben a te akaratodnak megfelelően fog alakulni.

Adj tippeket mit látnál szívesen, keresd Nitát a NitaCenterben. A NitaCenterben pedig biztonságosan gyakorolhatod is. Sőt ha szeretnéd - akár ingyen - elsajátítani hogyan kell az egyes gyakorlatokat helyesen végezni jelentkezz nála, hogy a részleteket megbeszéljétek.
 

Szabályosan végzett gyakorlatok...

 
Érezted már azt amikor egy-egy gyakorlat után még rosszabbul érezted magad mint előtte? Ez bizony nem az izomláznak köszönhető, hanem a gyakorlat helytelen végzésének a következménye. Természetesen ez elkerülhető. Hogyan? Olvass csak tovább!
 

TRX a médiában!


Nagyon örültem amikor a webbeteg.hu újságírója (Tóth András) megkeresett, hogy szeretné bemutatni a TRX-et. Szakképzett TRX edzőként engem ért a megtiszteltetés, hogy eme edzésmódszerrel megismertessem az olvasóit. Nincs mit tagadni a TRX terjed és egyre népszerűbb.

Ez most tényleg csak rajtad múlik...

 
Most jönne a TV-ből jól ismert mondás, hogy "A szavazást ezennel lezárom"!
 
 
De az a furcsa helyzet állt elő, hogy a videó szavazásra ez idáig egyenlő arányban jött szavazat. Márpedig sajnos csak egy videót tudunk publikálni. 
 
Így most rajtad múlik, mert tudom, hogy még nem szavaztál. Szavazz mihamarabb, mert már annyira szeretnénk ha a gyakorlatok kikerülnének és te is profitálhatnál belőle. 

A szavazás ingyenes nem kell feliratkozni semmilyen listára és nincs kötelező lájk sem. Ha nem születik döntés estig akkor pénzfeldobással döntjük el.

Azt se felejtsd el, hogy a videókat csak jelszóval lehet megtekinteni, így érdemes feliratkozni a V.I.P Videó hírlevélre, mert csak akkor kaphatsz jelszót. Ezt még pénzzel sem lehet megváltani. Itt tudsz feliratkozni. (az e-mail címeket automata script ellenőrzi amelynek hibaszázaléka kisebb mint 1%, de elképzelhető, hogy a szolgáltatód erős SPAM vagy GreyList szűrést alkalmaz [jellemzően a T-csoport], így ha azt a jelzést kapod, hogy az e-mail címed nem valós, próbáld meg másik e-mail címmel és jelezd Nitának hogy mely e-mail címet írtad be és mire javítsuk ki)
 
Szavazatodat itt tudod leadni, ha még nem szavaztál.
 

Zsírfelvásárlás!


Sok otthon a zsír? Megszabadulnál tőle? Hozd el hozzánk a Nita Health Center-be!
Zsírfelvásárlás: