Telefon +36.30.9720705

Szülinapos hónap, 10 éves a Nita Health Center!

Pin It

Hálás vagyok, hogy együtt megünnepeltük, a Nita Center 10. szülinapját! Bár nem volt ott a teljes csapat, de lélekben azért velünk ünnepeltetek. Nélkületek ez nem valósulhatott volna meg.

tortákElég nehéz időszakon vagyunk túl, és pont ezért tiszta szívből örülök annak a sok jó energiának, amivel az edzéseken vesztek részt. Köszönöm azt a hatalmas lelkesedést, amivel érkeztek egy-egy edzésre, hogy „Vééééégre! jöhetünk edzeni!” Igazi kis közöséggé formálódtunk a nagy bezártság után. Sokszor azt veszem észre, hogy nem egy átlag edzésen vagyunk, hanem egy élmény órán… Kapcsolódtok a mellettetek állóhoz, húzzátok egymást, hogy „de meg tudod csinálni!”, barátságok születnek… Én rendkívül hálás vagyok, azért a figyelemért, jókedvért, energiáért amivel jöttök hozzám edzeni.

A csillogó szempárokat, és a mosolyokat pedig külön köszönöm, amivel távoztok egy-egy edzés után. Köszönöm a bizalmatokat, ezt a csodálatos utat, amit eddig bejártunk közösen, és kívánom, hogy legyen még sok-sok ilyen pozitív élményünk, edzésünk és évünk együtt!


Na és egy kis szülinapos meglepi!

A 10. szülinap alkalmából egész hónapban, azaz 2021. november 1-től november 30-áig minden 5 alkalmas bérletre +1 alkalom jár ajándékba, a 10 és a 15 alkalmas bérletekre +2 alkalom jár ajándékba. (Egy fő maximum 2 db bérletet vehet.)
A bérletek minden órára érvényesek.

 közös

Várlak benneteket nagy nagy szeretettel továbbra is! Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek a csodának! Köszönöm!

Legyen szép napotok!
Anita

Pin It