Telefon +36.30.9720705

Hot Iron

Pin It

Te is derékfájós vagy?

Ébredtél már úgy, hogy alig tudsz kimászni az ágyból, annyira fáj a derekad? Nos én igen! Amikor minden egyes mozdulat fájdalmat okoz, vagy amikor lehajolsz valamiért, és utána nem tudsz kiegyenesedni. Hidd el, én is átéltem ezt, de van rá megoldás!

rsz 20170311 083453Az én derékfájós történetem 2008-ban kezdődött egy rossz mozdulattal tánc óra közben, majd másnap nem bírtam kimászni az ágyból. Az orvos azt tanácsolta, hogy ne edzek többet, sőt, váltsak szakmát. Nos homlok egyenest mást csináltam, mivel úgy voltam vele, hogy ha nem edzek, akkor a maradék izomzatom is elgyengül. Ugyan miért lenne jó ez? Pont, hogy meg kellett erősíteni a törzsizmaimat ahhoz, hogy ne fájjon a derekam. Így váltotta fel a tánc óráimat a Hot Iron, és lett az új kedvencem innentől kezdve ez a súlyzós edzés. Minden mozgásszervi problémára a mozgás a megoldás!

A Hot Iron olyan súlyzós edzés, amin kis csoportban edzhetsz. Hatékonyan csökkenti a testzsírt, szálkásítja izmaidat, növeli izmaid erejét és az erő-állóképességed. A Hot Iron ideális mozgásforma nőknek és férfiaknak egyaránt. Búcsút inthetünk a hát-, térd- és egyéb izületi fájdalmaknak hiszen az alapgyakorlatoknál fokozott figyelmet szentelünk a funkcionális szerepet betöltő mélyrétegű tartó izmoknak. Így megerősödnek a törzsizmok, és viszlát derékfájás!

A Hot Iron rúdra a súlyokat mindenki saját fittségi szintjének megfelelően pakolja fel, amivel majd fog edzeni az órán. Utóégető hatással bír. Ez azt jelenti, hogy az edzést követő 24-48 órában a test minden egyes gramm megdolgozott izma a regenerációs munka hatására kalóriákat éget. Grátisz kalóriaégetés az edzést követő pihenés időtartama alatt. A nők mindig aggódnak, hogy hatalmas izmaik lesznek a súlyzós edzés miatt, de „sajnos” nem. Ugyanis a nők nem rendelkeznek azzal a hormonmennyiséggel (tesztoszteron), amely az izomépítés alapköve, így az izomtömeg növekedéssel főleg a férfiak számolhatnak. Az izmok erejének növekedésével viszont mindenki!

Aki kedvet kapott egy kis csoportos súlyzós edzéshez, melyek 1 órásak, várom szeretettel Debrecenben a Nita Health Centerben az alábbi Hot Iron órákon:
Nita Health Center órarendje

További tudnivalókat, és videókat az edzésről itt találsz:
Hot Iron edzés

Az edzésekre bejelentkezés szükséges, mivel kiscsoportos edzések, családias a légkör, így nagyon hamar betelnek az órák. Itt tudsz bejelentkezni hozzám: Kapcsolat

Csodaszép napot Neked!
Anita

Pin It