Telefon +36.30.9720705

TRX Funkcionális köredzés

Pin It

Szereted a változatos, pörgős edzéseket? Na és persze az olyanokat, amikben elfáradsz, és a végére jóleső „de jót edzettem” érzéssel indulsz haza (vagy ha reggel van, a munkába)?

rsz 20190508 184056A köredzés pont ilyen. Változatos mert nem csak haladunk egyik állomásról a másikra, de különböző eszközöket próbálhatunk ki, és sajátíthatjuk el használatukat az egyes állomásokon. Többféle gyakorlatból tevődik össze az edzés, melyek által minden fejlesztendő izomcsoportot megdolgoztatunk. Nagyon jól használható erő-állóképesség javítására, fittségi szint növelésére. A TRX legnagyobb előnye, hogy összetett mozgásokat alkalmaz. Így igazán funkcionális izomzatot fejleszt, amire mind egy átlagembernek, mind egy élsportolónak szüksége van. A TRX köredzések felpörgetik az anyagcserét, mivel nagy terhelés éri a szervezetet az edzés során. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb kihívás elé van állítva a szervezet, mint egy sima kardió edzésnél, ezért a szervezet egyensúlyi állapota lassabban áll vissza, és további kalóriát tudunk égetni az edzések után is. Ez egy úgynevezett utóégető hatás.

Bárki elkezdheti, hiszen az edzések úgy vannak felépítve, hogy kezdő, és haladó is a saját fittségi szintjének megfelelően tudja alkalmazni a feladatokat, és követni az edzést. A TRX köredzés feladatai lehetővé teszik számodra, hogy nehezítsd vagy könnyítsd a mozdulatokat akár gyakorlat közben is, hogy megfeleljenek a képességi szintednek. Amennyit beleteszel az edzésbe, az fogja meghatározni az eredményeidet. TRX köredzés igazán funkcionális erőt épít, fejleszti a hajlékonyságot, az egyensúlyérzéket, és a core izmok stabilitását is egyszerre, erre van szükség a sportpályán és a mindennapi életben is. A TRX kihívások elé állít, és segít, hogy elérd a lehető legjobb formád.

TRX funkcionális köredzések 1 órásak, és az alábbi időpontokban tartom Debrecenben a Nita Health Centerben:
Nita Health Center órarendje

További tudnivalókat, és videókat az edzésről itt találsz:
Funkcionális köredzés
TRX edzés

Az edzésekre bejelentkezés szükséges, mivel kiscsoportos edzések, családias a légkör, így nagyon hamar betelnek az órák. Itt tudsz bejelentkezni hozzám: Kapcsolat

Ha kedvet kaptál, várlak szeretettel a Nita Health Centerben az edzéseimen!

Csodaszép napot!
Anita

Pin It