Telefon +36.30.9720705

Lépj ki a komfort zónából...

Pin It

Sikertörténet!

Olvasd szeretettel egy kedves vendégünk írását, aki nagyon sok kilótól szabadult meg. A kitartás, a befektetett munka, és energia mindig meghozza a várva várt eredményt! A kétkedők, és az otthonülők pedig jöjjenek el egy-egy TRX órára, és nézzék meg az eredményt a saját szemükkel. ;-)

Just step out of the comfort zone ...

"Move out of your comfort zone, you can only grow if you are only willing to feel awkward and uncomfortable when you try something new." Brian Tracy

maral-kicsiAnd if you ask me if i had a secret, i can only tell you good food and exercise were the only key components, and aiming for progress and not perfection, as i always tell those who ask ;) going through some old files and finding pictures of the me in them that i hardly can relate to...

We can reverse years of damage to our bodies by deciding to raise our standards for ourselves, then living differently. Old wounds heal, injuries repair, and the whole system improves with just a few changes in what we put into our bodies and how we move them.

Anita, I am so happy with the changes my body is having. Thank you for helping me get closer to my goal. It is my dream to lower my body fat and become lean. I dont want to be skinny. i just want to be fit. thank you. I love the workouts.

Maral Mohammadi


Fordítás:

Lépj ki a komfort zónából...

"Lépj ki a komfort zónádból, csak akkor fejlődhetsz, ha hajlandó vagy kellemetlenül és kényelmetlenül érezni magad, amikor valami újat próbálsz ki."  Briam Tracy

Ha megkérdezed, volt-e titkom, akkor annyit mondhatok, hogy a jó ételek és a mozgás volt a kulcs, és a fejlődést céloztam meg nem a tökéletességet. Ezt szoktam mondani azoknak, akik megkérdeznek ;) s közben  eszembe jutnak a régi dolgaim és képek idéződnek fel a régi önmagamról, aki visszatükröződik bennük, és akihez már alig van közöm...

Visszafordíthatjuk a testünk ellen éveken át elkövetett károkat, ha a mércét megemeljük, és ezeket követjük. A régi sebek begyógyulnak, a sérülések helyrejönnek és az egész rendszer javulni kezd már csak néhány változással is.

Anita,  boldogan figyelem a testemben zajló változásokat. Köszönöm, hogy segítesz a célom elérésében. Az az álmom, hogy a testzsírt csökkentsem és izommá alakítsam. Nem akarok vékony lenni, fitt akarok lenni. Köszönöm. Szeretem az edzéseidet.

Maral Mohammadi

Ha kíváncsi vagy, és személyesen is megnéznéd a nagy átalakulást, akkor összefuthatsz Marallal egy-egy TRX, vagy Hot Iron órán. Ha pedig Te szeretnél lenni a következő „sikersztori”, akkor ne habozz, gyere és vágjunk bele! Mert a komfort zónából való kilépés, nem a fotelből felállva a hűtőig elsétálást jelenti... :-)

 

Látod neki is sikerült! Neked is menni fog!
Időpontra van szükséged? Foglaláshoz kattints ide!

Pin It