Telefon +36.30.9720705

Iron Lady a Spartanon

2019 novemberében mentem először Anitához hot iron edzésre. Az azelőtti években futottam néhány hónapos megszakításokkal, majd 2019. februártól kezdve rendszeresen heti 1-2 alkalommal 8-10 km-eket. Mindig is szemeztem a hot iron edzésekkel, de féltem, hogy nekem nem fog menni ez a fajta sport a súlyok miatt, pedig annyira szerettem volna kipróbálni, látva milyen tónusos izomzattal rendelkeznek a hasonló edzésre járók.

Térdműtét után újra formában!

Anitához legelőször 2016. októberében mentem, egy volt munkatársam biztatására. Bár már régóta szemeztem a teremmel, mégis csak ősszel jelentkeztem be először. Több, mint 2 évig jártam ide folyamatosan, hetente kb. 3-4 alkalommal.

Ada sikertörténete

Egy örömteli visszajelzést kaptam a mai napon, egy nagyon kedves vendégemtől. Régen nem találkoztunk, mert babázott, mint kiderült, most már két gyönyörű kislánya is született. Hálás vagyok érte, és boldogsággal tölt el, hogy valakit segíthettem az útján, a céljai elérésében. Örülök, amikor látom a fejlődést a vendégeimen.
Olvasd legalább olyan szeretettel, mint ahogy ezt én is olvastam a mai nap:

Egy új kezdet - TRX

Lassan két éve költöztem Debrecenbe. Nagyon szeretek sportolni, ezelőtt kettlebelleztem. Sajnos egy baleset miatt hosszabb pihenőre kényszerültem. 2017 tavaszán már elég erősnek éreztem magam a folytatáshoz, lelkesen keresgéltem, a kínálatok írásaiban és videóiban tájékozódtam a lehetőségekről, érdeklődtem, de nem nyerték el tetszésem… kissé elszomorodtam… valami hiányzott.

Ildi levele

A mai napomat egy nagyon kedves vendégem aranyozta be, aki nemrégen költözött Székesfehérvárra. Bár kint esik az eső, és borult idő van, de az én lelkemben süt a nap, és melegség tölti el a szívemet, amikor ilyen visszajelzéseket kapok a vendégeimtől:

Mesterhármas a TRX-el!

Ez aztán sikertörténet a javából, méghozzá háromszoros! Fogadjátok nagy-nagy szeretettel Timi sikertörténetét, aki bebizonyította, hogy elszántságával nemhogy egyszer, de háromszor is elérte az álom alakot, amire vágyott, és közben igazi TRX fan lett a NitaCenterben.