Telefon +36.30.9720705

Ildi levele

A mai napomat egy nagyon kedves vendégem aranyozta be, aki nemrégen költözött Székesfehérvárra. Bár kint esik az eső, és borult idő van, de az én lelkemben süt a nap, és melegség tölti el a szívemet, amikor ilyen visszajelzéseket kapok a vendégeimtől:

Ada sikertörténete

Egy örömteli visszajelzést kaptam a mai napon, egy nagyon kedves vendégemtől. Régen nem találkoztunk, mert babázott, mint kiderült, most már két gyönyörű kislánya is született. Hálás vagyok érte, és boldogsággal tölt el, hogy valakit segíthettem az útján, a céljai elérésében. Örülök, amikor látom a fejlődést a vendégeimen.
Olvasd legalább olyan szeretettel, mint ahogy ezt én is olvastam a mai nap:

Egy új kezdet - TRX

Lassan két éve költöztem Debrecenbe. Nagyon szeretek sportolni, ezelőtt kettlebelleztem. Sajnos egy baleset miatt hosszabb pihenőre kényszerültem. 2017 tavaszán már elég erősnek éreztem magam a folytatáshoz, lelkesen keresgéltem, a kínálatok írásaiban és videóiban tájékozódtam a lehetőségekről, érdeklődtem, de nem nyerték el tetszésem… kissé elszomorodtam… valami hiányzott.

Lépj ki a komfort zónából...

Sikertörténet!

Olvasd szeretettel egy kedves vendégünk írását, aki nagyon sok kilótól szabadult meg. A kitartás, a befektetett munka, és energia mindig meghozza a várva várt eredményt! A kétkedők, és az otthonülők pedig jöjjenek el egy-egy TRX órára, és nézzék meg az eredményt a saját szemükkel. ;-)

Mesterhármas a TRX-el!

Ez aztán sikertörténet a javából, méghozzá háromszoros! Fogadjátok nagy-nagy szeretettel Timi sikertörténetét, aki bebizonyította, hogy elszántságával nemhogy egyszer, de háromszor is elérte az álom alakot, amire vágyott, és közben igazi TRX fan lett a NitaCenterben.

További cikkeink...