Telefon +36.30.9720705

Térdműtét után újra formában!

Pin It

Anitához legelőször 2016. októberében mentem, egy volt munkatársam biztatására. Bár már régóta szemeztem a teremmel, mégis csak ősszel jelentkeztem be először. Több, mint 2 évig jártam ide folyamatosan, hetente kb. 3-4 alkalommal.

Ági logósEzalatt a bő 2 év alatt rengeteget fejlődtem, leginkább TRX-re mentem, bár sokszor voltam Hot Iron edzéseken is. Nagyon szerettem ide járni, mert mindig változatosak voltak az órák, és nagyon tetszett, hogy a teljes testet eddzük egy óra alatt. Emellett pedig Anita mindig figyelt ránk, és mindig szólt, ha valamelyik gyakorlatnál rossz a tartás, ami szerintem kimondottan fontos az edzések során. Az első Hoti órákon is megtanította velünk, hogy hogyan fogjuk és szereljük az eszközöket, hogy ne legyen sérülés (ugye nem a parketta a lényeg :D ). Nagyon boldog voltam, mert a 2. év végére úgy éreztem, hogy szépen alakulnak, formálódnak a kis izmaim. A 168 cm magasságomhoz 73 kg voltam, és 38-as méret.

De ekkor jött, 2019. januárjában, egy fitness rendezvényen egy nevezetes Kangoo óra, ahol sikeresen levált egy óriási porc a bal térdemben. Mondanom sem kell, hogy estére már lábra sem tudtam állni. A porc szépen beékelődött az ízületbe, így vagy nem tudtam kinyújtani a lábam, vagy nem tudtam rendesen behajlítani. Egy jó félévbe került, mire eljutottam a műtétig. Ezt követte 2 hónap lábadozás. A 2. hónap végére tudtam a lábamra állni, ekkor készült az első kép. Látszik, hogy az izom, ami ott volt, teljesen eltűnt, mintha sosem lett volna. Rendesen üres volt a vádlimon is a bőr, volt izom, nincs izom. Közben már jártam gyógytornára, de az orvos szigorúan kiadta, hogy minimum egy fél évig semmilyen erős terhelés nem érheti a lábamat. Majd a félév leteltével elkezdtem tornázgatni otthon, de csak nem volt az igazi. Aztán persze beütött a Covid. Közben, mint talán nagyon sokunk, én is felszedtem magamra pár kilót. Úgyhogy nagyon vágytam már vissza az igazi edzésekre, amitől olyan sokat fejlődtem és formálódtam.

Bejelentkeztem újra Anitához, és azt kell mondanom, hogy visszatért belém az élet. Fokozatosan, heti 2 órával kezdtem. Anita nagyon figyelt mindig, hogy kevésbé ugrálós feladatokat csináljak, és mindig kérdezte, hogy nem fáj-e, bírom-e a feladatot. 7 hónap után azt hiszem magáért beszél az eredmény, mert nemcsak hogy a műtött lábam izmosodott sokat (az utolsó képen látható), de egy ruhaméretet is fogytam. 😊 Hozzáteszem, mostmár a heti 4-5 alkalom megvan.

rsz screenshot 20220422 123841 2  rsz agi előtte  rsz Ági utána

Remélem ez még csak a kezdet, és nemsoká megérkezik a beach body is (na jó, én így is elégedett vagyok 😊 ). De azt bizton állíthatom, hogy Anita nélkül, az odafigyelése és a segítsége nélkül nem sikerült volna!
A munka miatt mostmár reggelente járok az edzésekre, és amit még így a sztori végén kiemelnék, hogy imádom ezt a reggeli hangulatot, a mosolygást, a reggeli sztorizgatást és a légkört. Jobban nem is kezdhetné az ember a napot! 😊
Úgyhogy ezúton is köszönök Anita Neked mindent, örülök, hogy 5 évvel ezelőtt vettem a bátorságot és bejelentkeztem Hozzád! 😊

Balogh Ágnes
Debrecen

 

Pin It