Telefon +36.30.9720705

Ada sikertörténete

Pin It

Egy örömteli visszajelzést kaptam a mai napon, egy nagyon kedves vendégemtől. Régen nem találkoztunk, mert babázott, mint kiderült, most már két gyönyörű kislánya is született. Hálás vagyok érte, és boldogsággal tölt el, hogy valakit segíthettem az útján, a céljai elérésében. Örülök, amikor látom a fejlődést a vendégeimen.
Olvasd legalább olyan szeretettel, mint ahogy ezt én is olvastam a mai nap:

AdaSzia Anita!

Ezer éve nem írtam, de szeretném leírni az én siker történetemet, amit Neked köszönhetek. Sokáig jártam hozzád TRX köredzésre, majd megszületett 2017 márciusában az első lányom. Majd 2019 januárjában a második lányom.

Borzasztóan féltem, hogy terhesség alatt/után meg fogok hízni. 3,5 év nulla mozgás után, itt Nagyhegyesen (tavaly költöztünk ide) elmentem egy köredzésre. Ahol, képzeld egyáltalán nem volt izomlázam, az izmok lehet tényleg emlékeznek… :-)
Jelenleg, 2 terhesség után ugyanúgy nézek ki, mint előtte. Ezt részben Neked köszönhetem, mivel az óráidon figyelsz a vendégeidre! Na meg a szuper jól összeállított TRX köredzéseidnek!
Nagyon szépen köszönöm ezt Neked!
Ha lehetőségem lesz, mindenképpen visszatérek a vendég körödbe! Jelenleg még itthon vagyok a kisebbik lányommal.

Imádtam az edzéseidet!
Csak így tovább!
Millió puszi

Dékány-Adamoczky Anita


Én is nagyon boldog vagyok, hogy segíthettem Anitát, és tiszta szívből gratulálok a két gyönyörű kislányához, és ahhoz is, hogy nem hagyta abba a mozgást, és továbbra is foglalkozik a testével. Én is nagyon remélem, hogy találkozhatunk még itt Debrecenben, sőt, edzhetünk is együtt!

Ha Téged is inspirált Anita sikertörténete, és szeretnéd megtapasztalni a tested pozitív változásait, akkor várlak szeretettel az edzéseimen!
Az Órarendet itt éred el, és mivel kiscsoportos edzéseket tartok, így az órákra be kell jelentkezni, mert a helyek hamar elfogynak. :-)

Ha pedig testi – lelki változást szeretnél, igazán megújulni, ajánlom Neked a holisztikus fitness programomat, melynek a részleteit itt találod: Szedjük rendbe a tested és a lelked egyszerre!

Találkozunk a Nita Health Centerben!

Csodaszép napot!
Anita

Pin It