Telefon +36.30.9720705

TRX a leghatékonyabb edzés

Pin It

A TRX training célja, hogy növelje a mobilitásod, az erőd és a teljesítőképességed az alapvető mozgásokra alapozva, és megerősítve azokat, kihívást jelent a fizikális képességeidnek is a folyamatosan változó körülményeknek köszönhetően. A TRX training erősebbé és rugalmasabbá fog tenni, hogy biztonságosan és sikeresen elérd a céljaidat, bármi legyen is az.

rsz 20150426 191132 1 1A TRX legnagyobb előnye, hogy egy eszközzel az egész testet át tudjuk dolgoztatni. 3 dimenziós mozgást tesz lehetővé, összetett mozgásokban gondolkodik. Igazán funkcionális izomzatot fejleszt, amire mind egy átlagembernek, mind egy élsportolónak szüksége van. A TRX-el való edzés egyszerre terheli a keringési rendszert, és az izomzatot is, ezért főleg erő-állóképesség fejlesztésére alkalmas.
A TRX edzések felpörgetik az alapanyagcserét, mivel nagy terhelés éri a szervezetet az edzés során, sokkal nagyobb kihívás elé van állítva, mint egy sima kardió edzésnél, ezért a szervezet egyensúlyi állapota lassabban áll vissza, és további kalóriát tudunk égetni az edzések után is.

Akár top formában vagy, esetleg van még mit fejlődnöd, a TRX training kihívások elé állít, és segít, hogy elérd a legjobb formád. A legtöbbet kihozni a TRX training-ből azt jelenti, hogy meg kell találni a tökéletes fejlődés és erőbedobás szintjét minden edzés, sorozat és ismétlés alkalmával. A TRX Training mérhető mivoltából adódóan lehetővé teszi számodra, hogy nehezítsd vagy könnyítsd a mozdulatokat akár gyakorlat közben is, hogy megfeleljenek a képességi szintednek. Amennyit beleteszel az edzésbe, az fogja meghatározni az eredményeidet.

Minden TRX gyakorlat igazán funkcionális erőt épít, fejleszti a hajlékonyságot, az egyensúlyérzéket és a core izmok stabilitását is egyszerre, erre van szükség a sportpályán és a mindennapi életben is. A felfüggesztéses tréning nem csak az élsportolók számára tartogat előnyöket, hanem mindenkinek, aki biztonságosan és gyorsan szeretné növelni a fittségét.
Gyakorlatok százai teszik a felfüggesztéses edzést sokoldalú és hatékony edzés módszerré, kortól, nemtől és fittségi szinttől függetlenül és a TRX szinte bárhol használható. Az összes gyakorlat módosítható és bárki egyéni edzéstervébe beépíthető.

Nézz bele videónkba, amely egy TRX órán készült nálunk a Nita Health Centerben:


TRX edzésről még több olvasnivaló:
TRX - új út az edzésben
Miért is válaszd a TRX edzést?

 

Pin It