Telefon +36.30.9720705

Azért eddzél, mert szereted a tested!

Neked mi a célod az edzéssel? Sokan azért jönnek edzeni, mert utálják a testüket, kevesebb zsírt szeretnének látni rajta, izmosabbak, formásabbak szeretnének lenni. Persze, ki ne szeretne jobban kinézni?

Funkcionális köredzés

Funkcionális köredzésA köredzés egy szálkásításra nagyon jól használható technika, és nagyszerű módszer az állóképesség javítására, a fittségi szint emelésére is. Intenzitás és a zsírégetés fokozása érdekében is használható.

Metodic – A tudomány

 

Ahogy külső tulajdonságaink: szemünk, hajunk, bőrszínünk jelentősen eltér, úgy belső szerveink, mérete, idegrendszeri működésünk, vércsoportunk, izomzatunk, terhelésre mutatott reakcióink, légzés- és szívfrekvenciánk is egyedi jellemzőket mutatnak. Akkor miért gondoljuk mégis azt, hogy az „egy kaptafára“ elv működhet az egészség – ezen belül az étkezés/táplálkozás – terén? Napjainkban eddig nem látott választékban, elkészítési formában jutunk hozzá az élelmiszerekhez. Soha nem látott méreteket öltött a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a daganatos betegségek, a gyermekkori elhízás.

Zsírtartalom

Testzsírszázalék

 

A testösszetétel elemzésének legegyszerűbb módja a testzsír mennyiségének elektromos mérőműszerrel történő meghatározása.

A táplálkozás és a túlélés

Minden étkezés kiváltja egy következő étkezés igényét, az anyagcsere gyorsulásának irányába. A szervezet mindig túlélésre törekszik. Így egy fogyókúránál a szervezet a megváltozott élethez hozzálassítja a szervezet energia igényét. Koplalásnál a zsírraktárokhoz ragaszkodik a szervezet, a túlélés miatt. Ez a látszat fogyás, amikor nem zsírból, hanem izomból történik a fogyás. Ezt testzsírszázalék méréssel könnyen ellenőrizhetjük.

Együk magunkat egészségesre!

Makrobiotika

A makrobiotikáról általában
Az általános makrobiotikus étrend világszerte egészséges, hosszú, aktív életet tesz lehetővé. A szülők ilyen étrenddel megalapozhatják a szaporító szerveik egészségét, társkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik fizikai, érzelmi egészségét és tudati fejlődését, egészséges időskorukat. Nem alkalmi divatdiéta, hanem évszázados tapasztalatok alapján összeállított átfogó rendszer. Már a szélsőségek elhagyása és az általános makrobiotikus étrend követése is sokat segít az egyensúly helyreállításában.