Telefon +36.30.9720705

NYITVA!

Kedves Vendégeim, és leendő Vendégeim!
 
Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne tenni a teste, lelke egészségéért. Itt az idő a sok-sok bezártság után, hogy megmozduljunk, mozogjunk, töltődjünk energiával, formáljuk a testünket, vissza szerezzük a fittségünket, az erőnlétünket.

Boldog ünnepeket!

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”
Márai Sándor

Hagyd kint a nyüglődést

A lélek ezerszer erősebb, mint a test! Ha a tested elfáradt, eddz a szívedből!

Te jelen tudsz lenni úgy edzésen, hogy mindezt megvalósítod?
Meg tudsz érkezni az edzésre úgy, hogy már nem az aznapi nyűgökön pörög az agyad?
Ki tudsz kapcsolni úgy, hogy az edzésen már csak a töltődésre fókuszálsz?

Ha jelen vagy az edzésen, úgy igazán jelen, és nem a napi nyűgökön pörög az agyad, vagy nem azon gondolkozol, hogy mi mindent kell még megcsinálnod, ha hazamész az edzésről, vagy éppen nem bevásárlólistán töröd a fejed (sorolhatnám még), akkor sokkal fókuszáltabb, energiával teltebb edzésben lenne részed.

Szeretetre hangolva!

A karácsony csupa meghittség, mosoly, öröm, szeretet. A karácsonyi csoda a szívedben lakik! Csendesedj el egy picit, és nézz körbe, hogy milyen csoda vesz körül. Merj örülni a sikereidnek, engedd meg magadnak a boldogságot, engedd be szívedbe a szeretetet. Nyisd meg szívedet, hangolódj a szeretetre, és töltsd fel lelkedet. Mi ehhez készítettünk egy kis meglepetést Nektek!

VAKÁCIÓ!

fashion 985556 960 720Itt a nyári pihenés, feltöltődés ideje, így a Nita Health Center 2020. július 20.-tól július 27.-ig zárva tart. A vakáció alatt nem leszek elérhető sem telefonon, sem mail-ben, mivel szeretném igazi feltöltődéssel, és pihenéssel tölteni ezt a rövid kis időt. Megértésedet hálásan köszönöm!

Nyitás: 2020. július 28.-án kedden 17:00-kor Hot Iron-al! Órarendet itt találod, az edzésekre bejelentkezés szükséges!

Addig is csodaszép nyarat Neked, és Kellemes időtöltést!
Anita

 

Nyaralás!

Idén is elérkezett a várva várt nyaralás, pihenés, feltöltődés ideje számomra.