Telefon +36.30.9720705

Áldott, meghitt karácsonyt!

„Van a csoda… Karácsony csodája. Amire várunk. És ami teljesedik. De ez a csoda nem a színes szalagokkal átkötött dobozokban rejlik. Nem a feldíszített zöld fenyő alatt találod. Ezt a csodát másutt kell keresni, másutt lehet megtalálni. Ez a csoda a kedves szavakban, őszinte, szívből jövő kívánságokban, szerető érzésben érkezik. És kell ennél nagyobb ajándék? A következő háromszázhatvanöt napban ezek kísérnek, ezek adnak erőt. Nem a csomagokban lapuló tárgyak, hanem csakis ezek. Csak ezek… Ez a karácsony csodája.”
Csitáry- Hock Tamás

VAKÁCIÓ!

fashion 985556 960 720Itt a nyári pihenés, feltöltődés ideje, így a Nita Health Center 2020. július 20.-tól július 27.-ig zárva tart. A vakáció alatt nem leszek elérhető sem telefonon, sem mail-ben, mivel szeretném igazi feltöltődéssel, és pihenéssel tölteni ezt a rövid kis időt. Megértésedet hálásan köszönöm!

Nyitás: 2020. július 28.-án kedden 17:00-kor Hot Iron-al! Órarendet itt találod, az edzésekre bejelentkezés szükséges!

Addig is csodaszép nyarat Neked, és Kellemes időtöltést!
Anita

 

Nyaralás!

Idén is elérkezett a várva várt nyaralás, pihenés, feltöltődés ideje számomra.

Még több edzés!

Kedvesek! Annyira nagyon örülök, hogy ennyien érdeklődtök az edzések iránt! Nagyon hálás vagyok, a sok-sok pozitív energiáért, amit adtok nekem ezáltal!

NYITVA!

Kedves Vendégeim, és leendő Vendégeim!
 
Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne tenni a teste, lelke egészségéért. Itt az idő a sok-sok bezártság után, hogy megmozduljunk, mozogjunk, töltődjünk energiával, formáljuk a testünket, vissza szerezzük a fittségünket, az erőnlétünket.

Boldog ünnepeket!

„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”
Márai Sándor