Telefon +36.30.9720705

Impresszum

Pin It
A NitaCenter egyéni vállalkozásként működik.

Üzemeltetői adatok:

Vezető: Csapó Gyuláné
Adószám: 47565542-1-29
Cím: HU-4032 Debrecen, Lehel u. 24

NitaCenter edzőterem: HU-4032 Debrecen, Lehel u. 22
Edzőterem nyitvatartása: órarend szerint, előzetes időpontfoglalás szükséges
Hivatalos weboldal: www.nitacenter.com
Hivatalos közösségi oldal: www.facebook.com/NitaCenter 
E-mail címünk:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Adatvédelmi tájékoztatónkat pdf formátumban letöltheti : Adatvédelmi tájékoztató 
 
Egyéb információk:
  • A NitaCenter honlapján közzétett képek, adatok, írások szerzői jogvédett anyagok. Másolása, utánközlése kizárólag az üzemeltető írásos engedélyével lehetséges. Ez alól kivétel az elektronikus formában létrehozott (pl. honlapon) hivatkozás a NitaCenter bármely oldalára, amely teljesértékű hivatkozásként működik (nem nofollow-os hivatkozás).
  • A NitaCenter oldalain közzétett képeken ill. videókon szereplő személyek feltétel nélküli hozzájárulásukat adták a NitaCenter oldalain történő elhelyezésre és megjelenítésre.
  • A NitaCenterben kizárólag eredeti TRX eszközökkel folyik az edzés (bármilyen sérülés esetén - amelyet TRX eszköz okoz, kártérítés tekintetében a gyártóhoz kell fordulni)
  • A NitaCenter közösségi oldalán felhasználók által létrehozott hozzászólások moderálásra kerülhetnek illetve minden felhasználó a saját hozzászólásáért korlátlan felelősséget vállal.

  • Rejtett telefonhívásokat technikai okok miatt nem áll módunkban fogadni, illetve azonosíthatatlan levelekre nem áll módunkban válaszolni. A telefonbeszélgetést rögzíthetjük! Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy vállalkozásunk a törvényekben foglaltak alapján úgy rendelkezik, hogy nyílvános adatbázisból gyűjtött email címeivel semmilyen reklámlevél, hírlevél küldő szolgáltatására nem íratkozik fel. Ilyen jellegű igény esetén előzetes beleegyezésünket kell kérnie! Amennyiben Ön nem tesz eleget a fenti rendelkezéseinknek, úgy automatikusan feliratkozik hírlevél adatbázisunkba a küldő email címe alapján.

  • Az e-mail címünkre érkező levelek SPAM és vírusszűrésen esnek át. Amennyiben 1 munkanapon belül nem kap választ kérjük telefonos elérhetőségünkön jelezze.

  • Facebook-on keresztül érkezett üzenetek nem feltétlenül kerülnek megválaszolásra, így kérjük az ezen az oldalon megadott e-mail címet használják, esetleg a kapcsolatfelvételi űrlapunkat.

 

Pin It