Telefon +36.30.9720705

Mesterhármas a TRX-el!

Pin It

Ez aztán sikertörténet a javából, méghozzá háromszoros! Fogadjátok nagy-nagy szeretettel Timi sikertörténetét, aki bebizonyította, hogy elszántságával nemhogy egyszer, de háromszor is elérte az álom alakot, amire vágyott, és közben igazi TRX fan lett a NitaCenterben.

előtte utána2Életem legnagyobb csodái a 3 gyerkőcöm, így utólag azt mondom minden egyes kilogramm megérte, viszont az első terhességem után azt gondoltam - megannyi sorstársammal együtt - hogy azzal, hogy gyereket vállalok örökre elbúcsúzhatok az álomalaktól. A babavárással 25 kg-ot sikerült felszednem, minden egyes falat, amit elfogyasztottam, látható volt rajtam. Nem tartoztam a szerencsés alkatú kismamák közé: szülés után pár kg lement, szoptatás alatt annál több jött fel.
Egy évvel a szülés után már határozottan rosszul éreztem magam a bőrömben. Gondoltam, kezdődhet a „harc” - innen lesz szép győzni - hiszen egy percig sem gondoltam, hogy így maradok. 4 óra után már nem ettem, ha mégis, akkor kizárólag almát, diót vagy natúr joghurtot. Így napról napra egyre kevesebb ételt kívántam nap közben is, a méretem egyre inkább csökkent, összementem, viszont a bőröm megsínylette, sem az áhított súlyt nem értem el, sem az áhított alakot nem láttam viszont a tükörben.
uj 04 2Ekkor az egyik barátnőm ajánlotta Csapó Anitát, a Nita Health Center vezetőjét, hogy milyen hatékony köredzéseket tart, az akkor úttörőnek számító TRX-el, gondoltam kipróbálom. Az elején nehéznek találtam a gyakorlatokat, de inspirált, hogy a tőlem 15-20 évvel idősebb edzőtársak borzasztóan bírják, gondoltam legalább el kell jutnom nekem is idáig. Hogy legalább bírjam, ha már élvezni nem élvezem. Heti 3 órával kezdtem, ami nagyon rövid időn belül (pár hét) már látszani is kezdett, aztán később lassan, fokozatosan lecsökkentettem kettőre, kizárólag időhiány miatt. Főként nem a súlyvesztést emelném ki, amiért függő lettem, hanem azt hogy hétről hétre, hónapról hónapra egyre jobban tetszett az, amit a tükörben láttam.
30226369 1333144936786893 7296766470850084864 nA köredzések annyira komplexek, hogy egyszerre minden testrészed csinosodik, feszesedik közben, más edzéstípusokkal ellentétben. Féltem, hogy csak egyszer lehet ennyi kilótól büntetlenül megszabadulni és csinosnak maradni, de Anitának köszönhetően ezt a sikertörténetet még kétszer (a következő két baba születése után is) megismételtem és 3 gyerek után is tartom a súlyom.

Köszönöm Anita.

 

Pin It