Telefon +36.30.9720705

A várva várt első videó egy NitaCenter óráról!

Pin It

Elkészült az első olyan videó a NitaCenterben, melyen bemutatjuk, milyen is nálunk egy Funkcionális köredzés TRX-el. A videót Suri Andrea készítette, aki a TV2-nél dolgozott.

rsz 20150426 185710Nagyszerű szombat délutánt tudhatunk magunk mögött, ahol a résztvevők nem csak keményen edzettek, de el is mondták, hogy miért is szeretnek a NitaCenterbe járni egy-egy TRX órára. Andi lelkesen járkált közöttük, felvette a gyakorlataikat, mozdulataikat, még az izzadtság cseppeket is. Majd Ő is kedvet kapott hozzá, és kipróbálta mire is képes a TRX Rip, valamint Ő maga. Annyira megtetszett neki, hogy mondta, szívesen járna Ő is hozzánk TRX órára.

A kemény edzést követően készültek el a résztvevőkkel a riportok. Mindenki saját személyes élményébe avatott be minket, hogy mi az ami megfogta őt a terembe, mi az amit igazán szeret, vagy ami nagyon tetszik neki, amiért a NitaCentert választotta. A résztvevők nagyon lelkesen beszéltek, és magunk sem gondoltuk, hogy ennyi pozitív mondanivalójuk lesz. Aminek persze nagyon örültünk, és szívből köszönjük ezt a megerősítést, hogy igen, jó az amit csinálunk!

Fogadjátok ti is szeretettel a szombati nap gyümölcsét, mert igazán jól sikerült ez a kis videó, amiért pedig külön köszönet illeti Suri Andreát!


Pin It