Telefon +36.30.9720705

Hagyd kint a nyüglődést

Pin It

A lélek ezerszer erősebb, mint a test! Ha a tested elfáradt, eddz a szívedből!

Te jelen tudsz lenni úgy edzésen, hogy mindezt megvalósítod?
Meg tudsz érkezni az edzésre úgy, hogy már nem az aznapi nyűgökön pörög az agyad?
Ki tudsz kapcsolni úgy, hogy az edzésen már csak a töltődésre fókuszálsz?

Ha jelen vagy az edzésen, úgy igazán jelen, és nem a napi nyűgökön pörög az agyad, vagy nem azon gondolkozol, hogy mi mindent kell még megcsinálnod, ha hazamész az edzésről, vagy éppen nem bevásárlólistán töröd a fejed (sorolhatnám még), akkor sokkal fókuszáltabb, energiával teltebb edzésben lenne részed.

17265298 1466134943417467 7315462989612562792 vÉn mielőtt elindulok edzésre, ráhangolódom, hogy az alatt az egy óra alatt milyen jó lesz a testemnek, hogy törődöm vele, hogy átmozgatom az izmaimat, hogy majd utána milyen szép tónusosak lesznek, hogy mennyi energiám lesz utána, hogy igen, megcsináltam! A felszabaduló endorfintól pedig milyen szuper jó boldogságos napom lesz! Majd kiválasztom, az aznapi edzőruhám, hogy ma miben érezném magam igazán jól, és elindulok az edzésre. Az úton mélyeket szippantok a friss levegőből, és próbálom kikapcsolni az agyam, hogy ne az aznapi teendőkön pörögjön már. Na meg a telefont! Elcsendesedem, befelé figyelek. A változás belőlem indul!

Amikor megérkezem, és belépek az ajtón, felcsillan a szemem az eszközök, és súlyok láttán, hogy ma milyen jól átdolgoztatom majd az izmaimat. Majd elindul az edzés, és mint ahogy a bemelegítés lényege is, hogy felkészítsük a testünket az edzésre, ez a pici rituálé lényege is az volt, hogy az edzés előtt felkészítsük a lelkünket az edzésre. Ahogy elcsendesedsz, és megtalálod a középpontodat, rendkívül erőssé válsz! Ahol a figyelmed, ott az energiád!

Tedd igazán oda a fókuszod az edzésbe! Csendesítsd le magad, kapcsold ki a telefonod, hagyd az ajtón kívül a napi nyüzsit. Így tudod a saját edzésedet élménnyé, igazi töltődéssé, energia dússá, boldogsággal telivé varázsolni. Hidd el, az edzésedre szánt idő, energia megtérül.

Éld meg, éld át a pillanatot, érezd ahogy az izmaid megfeszülnek, és érted dolgoznak. Tedd oda magad abban az egy órában MAGADért! Teljesen más minőségű edzésben lesz részed. Utána pedig hihetetlen boldogság tölt el, hogy igen, megcsináltam! Ma én vagyok saját magam hőse! ;-) Úgy indulsz haza, hogy a nyűgök már nem nyűgök, talán már lehetőségek… ;-) Egy boldogabb Önmagad, magasabb rálátást, és talán még megoldást is talál a problémáira. ;-)

A változás belőled indul! Légy jelen! A boldogság benned van!

Csodaszép napot Neked!
Anita

Programom az edzésedhez: Szedjük rendbe a tested és a lelked egyszerre!

Ha edzeni jönnél hozzám, itt megtalálsz: Nita Health Center
Edzések időpontja: Órarendem
Bejelentkezés szükséges: Kapcsolat

 

Pin It