Telefon +36.30.9720705

Ildi levele

Pin It

A mai napomat egy nagyon kedves vendégem aranyozta be, aki nemrégen költözött Székesfehérvárra. Bár kint esik az eső, és borult idő van, de az én lelkemben süt a nap, és melegség tölti el a szívemet, amikor ilyen visszajelzéseket kapok a vendégeimtől:

Ildi1„Anno a terem közelsége miatt választottam a Nita Health Centert, de akkor még nem tudtam, hogy ezzel egy elhivatott, lelkiismeretes edzőt is kaptam.

A Nita egy olyan hely, ahol az órák pillanatok alatt elmennek és a jó hangulat nem is kérdés. Anita minden alkalommal valami kegyetlen gyakorlattal tesztelte az erőnlétemet és ha úgy alakult, hogy nem voltam 100%-osan "egészséges" egy kis "rehab"-os gyakorlattal segítette a felépülésemet. Nem is gondoltam, hogy az odafigyelés és a szakértelem mennyire fontos egy edzés során.

Erre akkor jöttem rá, hogy Székesfehérváron kezdtem el Hot Ironra járni. Az első helyen, ahol voltam ott csak az volt a lényeg, hogy az óra meg legyen tartva és nem az ember. Szóval Anita az óráid feltették a lécet, hogy olyan helyet találják, ahol az ember fejlődése legyen középpontba és ne az óra menjen csak le.”

 

 

Ildi2Szalai Ildikó
Székesfehérvár

 

Hálás szívvel köszönöm Neked Ildi, és örülök hogy megismerhettelek, edzhettünk együtt, és boldogan energiával telve indultunk neki egy-egy napnak a reggeli edzések után. Tiszta szívből kívánom Neked, hogy találj rá arra az edzésre, amit ugyan így tudsz szeretni, és arra az edzőre, akit a mosolyod és a lelkesedésed motivál, és a rád való figyelmével visszatükrözi Neked.

Amikor pedig újra Debrecenben jársz, nagy szeretettel várlak vissza egy-egy Hot Iron, TRX, vagy Köredzésre, hogy megint tesztelhessem az erőnlétedet! ;-)

Csodaszép, mosolyokkal teli napokat!
Anita

Pin It