Telefon +36.30.9720705

Újabb sikertörténet: Anett 1 év alatt 20 kilót fogyott a NitaCenter szakmai vezetésével

Pin It

 

Ki az, aki ne szeretné vissza nyerni a szülés előtti formáját? A fent maradt felesleges kilókat ledolgozni? Nos, Anett is ezért keresett meg 2013. májusában.

felules-1-kicsiKisbabája születése után elhatározta, hogy a rajta maradt feleslegtől megszabadul. Sem a lelkének, sem a testének, nem használt a nagy túlsúly. Nap mint nap többlet kilókat kell cipelnie, fullad, nem kap levegőt, fáradékony, nem tud úgy mozogni ahogy azelőtt, na és persze az izületeinek sem tett jót a plusz teher cipelése.

Anett bele vetette magát az edzésekbe, szinte minden nap akart jönni olyan lelkes volt. Néha néha úgy kellett rászólni, hogy igenis tartson pihenő időt, mert így nem fog fejlődni, sőt még károkat is okozhat, ha a szervezet nem tud megfelelően regenerálódni. Kezdetben Hot Iron órákra járt, majd amikor érezte hogy egyre erősebb, és egyre több mindent bír, átnyergelt a TRX-re. Mind kettő nagy szerelem volt számára, így nem is tudott választani. Igyekezett úgy beosztani az idejét, hogy mind két edzésformára tudjon jönni. Hetente három súlyzós edzés, és két TRX volt a menü, de a funkcionális köredzések sem maradhattak ki a repertoárból. Idén tavasszal bővült a kör egy kis plusz kardió edzéssel, a gyerkőc utáni sok-sok rohangálással… :-)

bolt iv 2-kicsiAz elszántság, és a kitartás meghozta a gyümölcsét. Anett megfelelő étrend mellett, melyet dietetikus állított össze neki, egy év alatt sikeresen ledolgozott magáról 20 kg-ot. Az elmúlt év alatt folyamatosan mértük a kilókat, a centiket, a testzsír százalékot, melyek egyre kevesebbek lettek. A folyton bővülő ruhatár is árulkodott a nagy változásról, ugyanis Anett egyre kisebb ruhákba fért bele. Nagy volt a boldogság, amikor idén tavasszal már -20 kg-nál jártunk. Bár lassan fogyott, de tartós eredményt ért el, és így 1 év távlatában kijelentette, hogy: „Na akkor jöhet a következő 20 kg!” :-)

 

    Anett elol-kicsi  Anett oldalt kicsi  Anett hattal kicsi

Az Előtte-Utána fotókon az első képek 2013. májusban készültek, a második képek pedig 2014. májusban.

Ha szeretnél te is változni, és sikereket elérni, keress meg bátran, segítek! Ha szívesen kipróbálnál egy-egy órát, nézd meg az órarendünket, és gyere el egy edzésre a NitaCenter-be! Az első óra ingyenes, így tesztelheted magad, hogy melyik edzésforma jön be neked. Egy próbát megér! ;-)

 

 

Pin It