Telefon +36.30.9720705

Zsírtartalom

Testzsírszázalék

 

A testösszetétel elemzésének legegyszerűbb módja a testzsír mennyiségének elektromos mérőműszerrel történő meghatározása.

Folyadéktól a fogyásig

Víz- és folyadékfogyasztás

 

Testünk nagy részét, kb. 70 %-át víz alkotja. Elengedhetetlenül szükséges testünk életfunkcióinak fenntartásához, kb. 10 %-os csökkenése dehidratációt (kiszáradást), 20 %-os vízveszteség pedig halált okoz.

"Késhetek 10 percet…"

Bemelegítésről!

 

A vendégek elég gyakran szeretik lecsalni a bemelegítést, mert nem látják át annak fontosságát. Úgy vannak vele, hogy késhetnek 10 percet… pedig nem!

Az edzéshez a megfelelő bemelegítés kulcsfontosságú!

TRX a leghatékonyabb edzés

A TRX training célja, hogy növelje a mobilitásod, az erőd és a teljesítőképességed az alapvető mozgásokra alapozva, és megerősítve azokat, kihívást jelent a fizikális képességeidnek is a folyamatosan változó körülményeknek köszönhetően. A TRX training erősebbé és rugalmasabbá fog tenni, hogy biztonságosan és sikeresen elérd a céljaidat, bármi legyen is az.

A szálkás izomzatért


A kockás has a konyhában kezdődik!Nagyon sokan teszitek fel ezt a kérdést: „Hány felülést kell megcsinálnom ahhoz, hogy kockás hasam legyen? Vagy: „Milyen súlyokkal dolgozzak, hogy szép szálkás izomzatom legyen?”

Pulzusmérés

A pulzuskontrollált edzés lényege

 

A pulzuskontrollált edzés lényege a megfelelő zónában való edzés. A Mai rohanó világban nem sokan figyelnek igazán a saját maguk egészségére. Talán a legtöbb gondoskodást szüleinktől kaptuk, kapjuk. Nos immáron több éve itt van Magyarországon egy márka (POLAR®), mely, ha a szülői gondoskodást nem is tudja pótolni, mégis segít egy helyes irány megmutatásában, mely hosszútávon az életet is jelentheti.

TRX Rip training


A Rip Training az asszimetrikus terhelést modellezi, amivel rendszeresen találkozunk a sportban és a hétköznapokban. Akár a boltból cipekedsz, a gyermekedet emeled fel, dobsz egy labdát, vagy hasonló mozgást végzel. A tested folyamatosan kontrollálja a rá ható rotációs erőket, vagy éppen rotációt generál.
A Rip Training egyszerűen és hatékonyan integrálja a rotációs mozgásokat az edzésedbe, a komplexitása révén a céljaidnak megfelelően alakítható. A Rip Training hatékony megoldás a mobilitás és a stabilitás fejlesztésére is.

WALKenergie


A GYALOGLÁS A LEGHATÉKONYABB ZSÍRÉGETŐ MOZGÁSFORMA


A WALKenergie egy olyan indoor walking program, amely csoportosan, zenére, edzői irányítással végezhető mindenki számára kortól, nemtől, testsúlytól függetlenül. A csoportos edzések közül messze a leghatékonyabb zsírégető tréning, mindemellett pedig kiváló állóképesség fejlesztő és alakformáló hatása is bizonyított.

További cikkeink...